Tuesday, July 12, 2011

Hadiah Yang Amat Istimewa Buatmu!!

Begitu lama idea tak dicurahkan di sini..
Kali ini ade entry yg nak dikongsi bersama..
Firstly semalam dapat berita yang amat mengembirakan buat aku & my family..
Lokasi : Kelas Henderson PPUKM
Masa : 0945am
Kedengaran suara lecture yang amat lunak sekali baerkata-kata...
"Ok..Saya akan umumkan nama-nama yang telah berjaya dalam ujian Lembaga Jururawat Malaysia..Jika nama tidak disebut bermakna anda telah KANDAS!"
Zappp...KANDAS!!!Perkataan itu yang tak mahu dengar sebenarnya...Tapi bagaimanapun keputusan telah pon berada di depan..tggu dibacakan sahaja...
DUPPP!!!DAPPP!!!DUPPP!!DAPPP!!!
Dengan bacaan Bismillah...
"Nama-namanya ialah......
'ERNIE AZREEN BINTI MOHD ZAHIDI'
.........
.........
.........
ALHAMDULLILLAH!!!!
Aku dah lulus...Menitis air mataku bila nama aku diumumkan first..
Ketika itu aku terbayangkan wajah mak & abah...
Tentu mereka tersenyum lebar dengan berita yang akan aku sampaikan nie...

Kringgg...Kringg...

Aku : Assalamualaikum...MAK!!!!Akak dah lulus!
Mak : Alhamdullilah..Tahniah..Mak gembira sangat...
*aku telah membuatkan mak gembira dengan kejayaan aku ini..

Msg to Abah : Abah..tpon akak jap.!

Kringgg..Kringgg..

Abah : Assalamualaikum..Haaa..Npe?Mcm ne?
Aku : Abah nak tau x..akak dah LULUS!!!...
Abah : Haa....TAHNIAH²!!Abah tumpang gembira..
*aku telah membuatkan abah suspen dan tersenyum bila menerima berita tersebut..

Akhirnya aku membuat kptdn untuk pulang ke kampung untuk berkongsi kegembiraan aku ini..
Aku happy sangat..Dan sangat bersyukur kerana hasil titik peluhku akhirnya berjaya juga...

SEMALAM..SEKARANG..AKAN DATANG...
Aku telah digelar STAFF NURSE!!!

Thursday, May 12, 2011

Doakan Saya!!!

Alhamdullillah..
Exam FINAL dah selesai..
Harap dapat keputusan yang memberansangkan!! :)
Minggu depan exam IKHTISAS!!!
Exam yang amat besar bagiku..
Penentu bagi melayakkanku menduduki LJM!!..
Aduhai...Gerun rasanya..
Bukan senang nak jadi seorang jururawat nie...
Banyak exam yang nak kena tempuh..
Hope aku & kawan² dapat bt yang terbaik tok exam² yg akan ditempuhi..
Doakan saya kay!!! :)
Hari 12/05/2011 merupakan "Hari Jururawat"..
Aku nak mengucapkan "Selamat Hari Jururawat" kepada semua jururawat & bakal jururawat..
Berikan perkhidmatan yang terbaik untuk pesakit bagi menyembuhkan pesakit..

Monday, April 25, 2011

Dinner Bertemankan Kipas!! T___T

23/04/2011
Dinner Nursing last buat aku dan kawan²..
Dinner yang bertempat di Dewan Serbaguna Maluri..
Rasanya yang akan diingat sampai bila² (kipas je..T___T)
Pic memang sikit je..Bab panas..So nak cepat balik je..
Temanya Enchanted Garden!.
Aku memang mengikut tema..Tapi yang di dahi tue tak tahu tema pe..Haha..
Jom cuci la mata sikit dengan pic yang tak seberapa nie..:)


*wiz Syakirah wakaka~~


*no cabutan bertuah (tapi tak dapat pon...T___T)


*b4 amik makanan take a pic..lepas nie nak buat prsembahan plak..:)


*1 kelas menyanyikan lagu "Memori Tercipta"


*saya ♥ Bunga!.


*opening dinner yang best!..


*kami cun tak? :P


*bersama 2 cowok!..


*mereka kawan saya..:)


*saya ♥ kamu semua!.

p/s-->>Hope dinner last batch Diploma grand!.:)

Friday, April 15, 2011

Kamu! Kamu! Kamu! Hadiah Saya????

Sekali lagi aku keseorangan di rumah...
Semua g date! (sadeh..) :(
Nak minta Mr Doraemon teman dia bz...Nak siapkan final research dia...
Tak pela..To Mr Doraemon bt elok² ye...Jgn tension² k...Smile!! :)


Actually aku ngah mencari org yg boleh membuat tempahan coklat..
Akhirnya aku tertarik dengan Homemade Coklat..
Menarik!
Boleh la KLIK sini nak tgk..

Nie contoh pic...
Cantik!


*ok x?nak mcm nie!!!Sape² bagi la..(merayu!) :p

-->>pnykt aku da dtg..Haha..Sila abaikan apa aku katakan bab aku xmakan ubat tadi..Hihi..^^

Nak!!!!

**terfikir sejenak utk plan sesuatu! Hah.. Rahsia.. :P

Tuesday, April 12, 2011

Hari Gaduh Saja!!!

Selesai sudah FORUM psy yang diberikan kepada aku ngan kwn² 2 minggu lepas...
ALHAMDULLILLAH!
Semuanya berjalan dengan lancar walaupun ada sedikit pertelingkahan tadi..
Biasa la tue kalo ade 1 api mmg akan jadi mcm tue..
Abaikanlah org mcm 2..
Kang kalau dilayan makin menjadi²...
Lebih baek berdiam dari berkata banyak!
Walaupun kami ber6 yang sampai pukul 2 pagi siapkan video...
Kami tetap dapat pujian dari puan...
LAST MINIT pny kerja pon dpt pujian kay...
Jom TGK!!

*aku still terasa panasnye...ko usik aku mmg aku akan melenting la...ingat aku suke ko ke?semua xske la...dasar parasit!..

Saturday, April 09, 2011

Tuesday, April 05, 2011

Ya! Saya Gila...

Bila duduk seorang diri dalam bilik...
Sambil melayan laptop kesayanganku nie...
Mula la penyakit aku tue..
Nak taw apa pnykt aku???
Haaa..
Jeng³!...

Bawah nie menunjukkan aku sakit..Haha!!!

AKU GILA AKAN PERFUME!!!!!

-->perasan comey la sgt tgkp pic mcm nie..haha..:P

Saturday, April 02, 2011

Saya & Kamu!.

Hari berganti hari..
Minggu berganti minggu..
Bulan berganti bulan..
Akhirnya bulan yang dinanti²kan telah tiba..
Bulan 4 bermakna buatku..
Why?
Sbb birthday aku!.
Ya 14/04/2011 hari jadiku...
(kamu..kamu...kamu..saya mahu present!!..) Haha..
Itu satu peristiwa bersejarah buatku..
Ada lagi satu peristiwa...
Cuba kamu semua fikir sejenak? Haha..
Abaikan apa yang aku suruh kamu buat..
Kita kembali serius..

Serius ya!.
Ok..Mari mulakan..Haha..:P

Tak ku sangka ia berkekalan jua akhirnya...
Amat menghargainya sangat²..
Pelbagai dugaan kami lalui bersama..
Saling mempercayai antara satu sama lain..
Itu yang paling penting..
Walaupun beribu batu kami terpisah tapi dekat di hati..
04/04/2011
Tarikh yang dinanti²kan..
Setahun sudah termeterai ikatan kami sebagai sepasang kekasih..
Harap kami akan berkekalan sampai bila²..Amin!
Saya sayang kamu sangat² Mr Doraemon!.

p/s Mr Doraemon-->>
Kamu di sana jgn nakal² kay..Take care..Saya jauh tak dapat jaga kamu kalau kamu sakit..Hope our relationship akan kekal sehingga jinjang pelamin.. :)

*♥ u so much!.

Friday, March 25, 2011

Hidup & Mati...

Hari merupakan hari terakhir aku berada di labour room..
Terasa sedih bila nak melangkah keluar dari labour room..
Pelbagai pengalaman yang dapat aku tengok & pelajari..
Baby dilahirkan secara vacum,forcep,normal...
Barulah aku tahu betapa besarnya pengorbanan seorang ibu utk melahirkan anak..
Seorang ibu bertarung nyawa utk melahirkan anaknya..
Pabila anak telah dikeluarkan..
Senyuman terus terukir di bibir si ibu...
Tak lekang mengucapkan syukur kepada ALLAH!
Tersentuh hatiku pabila melihat adegan cium baby..
Aku seperti itu ke dulu?
Mak mencium aku dengan penuh kasih sayang..
Abah gembira dengan kehadiran anak pertamanya ini..
YA!!!
Mmg mereka amat cygkan aku..
TERAMAT SANGAT!!!
Aku juga TERAMAT SANGAT SAYANG mereka..
Merekalah inspirasi aku..Tulang belakang aku ketika aku dalam susah @ senang..
TQ banyak² kepada MAK kerana bertarung nyawa melahirkan akak..
Kini akak tahu bagaimana kesakitan yang dialami oleh mak semasa melahirkan akak..
Dan to ABAH..TQ membesarkan akak menjadi org yg berguna..
INSYALLAH..Akak buktikan kepada Abah & Mak dapat mengulung Sijil Diploma..
Akhir sekali--->>>Sayanglah ibu kamu..jangan sesekali melawan kata²nya..kerana dia telah bertarung nyawa utk melahirkan kita..mendidik menjadi insan yg berguna..:)

Saturday, March 19, 2011

Just For Fun!

I'm not the kind of girl
Who should be rudely barging in
On a white veil occasion
But you are not the kind of boy
Who should be marrying the wrong girl

I sneak in and see your friends
And her snotty little family
All dressed in pastel

And she is yelling at a bridesmaid
Somewhere back inside a room
Wearing a gown shaped like a pastry

This is surely not
What you thought it would be
And I lose myself in a daydream
Where I stand and say

Don't say yes, run away now
I'll meet you when you're out
Of the church at the back door

Don't wait or say a single vow
You need to hear me out
When they said "speak now"

Fond gestures are exchanged
And the organ starts to play
A song that sounds like a death march

And I am hiding in the curtains
It seems that I was uninvited
By your lovely bride-to-be

She floats down the aisle
Like a pageant queen.
But I know you wish it was me
You wish it was me (Don't cha?)

Don't say yes, run away now
I'll meet you when you're out
Of the church at the back door

Don't wait or say a single vow
You need to hear me out
When they said "speak now"


Don't say yes, run away now
I'll meet you when you're out
Of the church at the back door

Don't wait or say a single vow
Your time is running out
When they said, "speak now"

Oh Oh Oh! ( said speak now.... )


I hear the preacher say
"Speak now or forever ho-old your pea-ea-ea-eace
There's the silence, there's my last chance
I stand up with shaking hands, all eyes on me

Horrified looks from
Everyone in the room
But I'm only looking at you.

I am not the kind of girl
Who should be rudely barging in
On a white veil occasion
But you are NOT the kind of boy
Who should be marrying the wrong girl!!!!!


So don't say yes, run away now
I'll meet you when you're out
Of the church at the back door

Don't wait or say a single vow
You need to hear me out
When they, said, "speak, now"

And you Say
Let's run away now
I'll meet you when
I'm out of my tux at the back door

Baby, I didn't say my vows
So glad you were around when they said
"Speak now"

Wednesday, March 16, 2011

Ini Bukan Lukisan Lucah Kay!!!

Aku bukanlah seorang yang bertangan seni..
Tapi boleh la sekadar untuk suka²...
Bila ingat balik masa sekolah kalau Pendidikan Seni tue mmg la aku "tak" suka...:P
Menangis bila nak lukis...
Haha...Macam dak² je minta Mak or Abah lukiskn..Merayu²..Minta dalam nada manja..Pastu Mak or Abah lukiskanlah..TQ so much..
Aku simpan lagi lukisan yang Abah aku lukis..
Cantik sangat..

Bila dah masuk "U" nak lukis..Mula la runsing..Haha..
Pastu ape lagi amik la inisiatif yang amatlah bijak..Haha..
Nak tahu ke ape?
Huahua...
Korg mesti tak terfikir kan ape yg aku telah buat nie...Haha..
Cuba la teka ape?


Buntu?Tak tau jwpnnye..Haha..
Jawapannya:----
Aku tekap kat laptop kot...Kalau korg tak caya kena caya gak..Haha...
Jom lah tengok hasil kerja aku menekap kat laptop yang memang tak masuk diakal...Haha..

Lukisan nie sempena aku kena present tentang "Mekanisma Milk Production"..
Ini bukanlah pic lucah kay..Nie tok pembelajaran..

*anatomy of breast & penambahan cikit oleh CI..

*menunjukkan bagaimana penghasilan susu ibu berlaku

*selepas dibetulkan

Setelah penat lelah aku melukis...
Akhirnya aku menerangkan & cuba memahamkan kawan² aku (Syaq,Ain,Iera)..
Berlakulah 2 way communication & mereka faham apa yang telah aku sampaikan..
ALHAMDULLILLAH...
Aku telah memberi yang terbaek utk diri aku sendiri & tok kwn² aku gak..
Tak dilupakan pada CI..TQ so much..

~Kalau tangan 2 tak berseni jangan haraplah nak lukis tanpa menekap..Haha..~

Saturday, March 05, 2011

Saya Setia Sama Kamu!

20/03/2010 kami bekenalan..

04/04/2010 kami declare..

Tak jumpe lagi tapi instinct kata dia lain dari yang lain...Can take care of me..Seorg yg penyayang..& lebih rasa yakin dia kawan baik ngan kawan sek aku dulu (Fza Ibrahim)..
Firstly dia yg tegur aku..Tapi aku tak layan..Ntah mcm ne terlayan gak..Mmg seriusly xtaw dia kwn ngan Fza..Rupenye dia usya aku dari page Fza..(kire page Fza page agent cari jodoh..hihi..Fza sndr ckp..^^)

Semalam 04/03/2011...
Kami bersama selama 11 bulan..
Memang rasa sekejap sgt...
Bulan depan 1 tahun..
Fuhh...
Dugaan selama 11 bulan mmg kami laluan sama²..
Walaupun berjauhan tapi kami saling mempercayai..
Itu yang penting dalam cinta jarak jauh nie...
Tak pe xlme je lagi nie...
InsyaALLAH..
Habis study kita akan duduk dekat..
RIGHT b??

Just want to tell u..
~I LOVE YOU ♥♥♥~

*selalu tgk pic awk!!

Saya windu awk!!!♥

Thursday, March 03, 2011

Ini Baby Saya!!!

2 minggu aku posting di O&G..Dan..
Dah seminggu aku di OT O&G..
Best tapi sedikit bosan..(ape pnye ayat daa..hihi..)
Tgk ibu² kne LSCS(org dok ckp operation bersalin..{^^})
Sakitnye la hai bila tgk surgeon belah perut ibu..
Ibu xrasa la..Bab bagi sedation under spinal...Tapi kita yang melihat...
Alahai..Sakitnya...
Aku syahdu bila baby da kuar..
Dilapkan..Letak di bawah pemanas agar baby berasa still dalam perut ibu..
Bila suhu baby da ok..Bagi ibu melihat jantina anaknye...Dan ibu akan mencium pipi baby..
Tersentuh hati bila melihat aksi itu...
Setelah 9bulan di dalam perut..
Akhirnya dapat melihat anak sendiri yg amat comel..
Nak tunjuk pic baby yg amat comel...
4.11kg..Girl...
Causes LSCS--Baby breech(sonsang..kaki bwh kepala atas)
*normal--kepala bwh kaki ats..


*amat la tembam..cubit je pp dia..kalau boleh mmg nk bw blk..^^

*tidur pon comel..bila buka mata lagi comel..tgk je owg ckp psl dia...(,")

--->>>Nak baby girl twins!!Mesti sangat chumil..^^

Friday, February 25, 2011

Air Mata Anakmu..

10.45 pm..
Kring²...
Tertera nama "ABAH"!!!
Hello..Assalamualaikum Mak..
Mak telefon bab aku ngadu sakit sangat gusi aku...
Berdenyut²..Menangis aku menahan sakit...
Kan best MAK ada..Dapat jaga makan minum aku...(^^)
Da tny macam² tue...Tiba²...
Mak tny ada surat sampai...
Atas nama ABAH...
Abah yang buka & baca apa isinya...
ABAH pon bertanya kepada MAK...

Abah : Nape tiba² Rin tulis macam nie??
Mak : Maybe Rin tension nak exam kot!

YUP!!!Memang betul...
Tapi itu bukan yg sbnrnye knp aku tulis & smpi ke ABAH & MAK..
Actually..
Masa g BTN kat Meru,Klang tue..
Ada la luahan hati kepada ibu bapa...
Habis la keluar apa yg dpt dlm hati nie..
Memang tulus dari hati aku nie...
Menitis air mata aku bila tulis smbil terbayang wajah ABAH & MAK..
Sambil didendangkan lagu AYAH & IBU...
Lagi banyak air mata aku keluar...
Biarlah isi surat itu ABAH,MAK & AKU je yg taw isinya..

Lagu Ayah & Ibu nyanyian Alahyarham Sudirman membuatkan aku menitiskan air mata...liriknya cukup menyentuh hati..♥♥♥

*Saya sayang sangat² ABAH & MAK

Monday, February 21, 2011

Obstetrik & Ginekologi

Hari ini merupakan hari first aku kat klinik O&G..
Best..Walaupun mula² agak blur ngan keadaan dalam klinik 2..
Aku & kwn (Iera) jadi tukang pam..Pam ape???Haha..
Amik tekanan darah la..
Setiap ibu mengandung & ada masalah sakit puan akan ditimbang & amik BP...
Tak sngka plak bjmpe ngan Prof yg ajar Psikologi Perkembangan..
Prof memang tak cam kami berdua..
Tapi kami berdua cam Prof...Cantik dia..Ngat masa dia mengajar...Selalu cerita pasal anak dia...Hehe...Tapi best dia mengajar...

Nak cerita sikit nie...
Ada seorg ibu mengandung nie...Bawa anak lingkungan umur 2-3 tahun la..Comel..
Maknye kulit sawo matang.Anak putih mcm Cina..
Rupanye bapanye Cina...
Maknye kne amik BP..Dia pun sibuk la nak amik..
Kwn saya buat² la amik BP dia..Tapi tak pam pon..Tu pon da suke sgt dia..Senyum & salam Iera lagi 2..Hihi...
Maknye nak amik urine sibuk nak ikut...Pastu maknye soh g kat bapanye..
G la si anak ke bapanya...Akhirnya terjawab persoalan ku..Bapanye Cina & agak berumur...
Aku terfikir sejenak...Mayb org gaji kawen ngan majikan...
Ntah la...2la hanya anggapan aku...
Kalau difikirkan kembali..Mayb kot..
Biarlah..2 hal mereka...Asalkn mereka bahagia & eppy ngan anak² mereka..
Weee~~~

*tak sabar nak msk labour room.. :)

Sunday, February 20, 2011

Something To You!!!!

teringat selalu wajah kekasihku
saat ku menuai lalu
coba engkau dengarkan
ku tuaikan nada lirik lagu sederhana
ku ceritakan kisah tentang kita

peluklah tubuhku bila engkau rapuh
saat kau mulai terjatuh
aku datang menyelamatkanmu
ini surga kita tiada yang menguasainya
tempat kita bersandar dan bertahta


tenang sayang, ku pasti akan datang
yakinlah aku menjemputmu
jangan menangis, hapus air matamu
yakinlah ku tetap milikmu

tenang sayang, ku tepati janjiku
karna kau wanita terhebat
peluk tubuhku, matilah di pelukanku
biar seluruh jagad raya tahu

tenang sayang, ku sambut engkau datang
ku yakin engkau menjemputku
jangan menangis, hapus air matamu
yakinkan ku tetap milikmu

tenang sayang, ku pasti akan datang
yakinlah aku menjemputmu
jangan menangis, hapus air matamu
yakinlah ku tetap milikmu

tenang sayang, ku tepati janjiku
karna kau wanita terhebat
peluk tubuhku, matilah di pelukanku
biar seluruh jagad raya tahu

tenang sayang, ku sambut engkau datang
ku yakin engkau menjemputku
peluk tubuhku, matilah di pelukanku
biar seluruh jagad raya tahu
kau milikku

*tetiba je sayu dengar lagu nie.. :(

20/02/2011

Pagi² lagi dah dikejutkan oleh suara "Sopyan"..
"Eni!!!Bangun..Kita g jog!!!"
Ala..Baru syok nak dibuai mimpi..Jap la "Sopyan" nak abiskan mimpi nie..Haha...
(Padahal liat je nak bangun..Hihi..)
Setelah pusing ke kanan n kiri aku pun bangun mencapai 'towel' & ke bilik air..
7.20 am bergeraklah kami bertiga..
"Sopyan" , Syakirah² , Aku..
Merentasi jalan ke Laman Midah -->> PPUKM -->> Finally Tasik Sri Permaisuri..
Dah macam 1 pusing tasik da tue..Haha..
Kami pun berlari² di tasik..
Aku kedengaran seperti ade lagu²..
Wah aerobic bestnyelah hai..
Ape lagi terus menuju ke arah lagu tersebut la..
Dah ramai la..
Tak kira aku nak join gak..Haha...
Kami pun BER"aerobic"..
Best sgt²...
Habis keluar peluh² aku nie...
Yang paling best lagu "Sway"...
T'ingat la masa menari dinner dulu...

*saja nak bgtaw aku nie penari...huahua..PERASAN la ko ENI!!!

Habis mengeluarkan peluh...kami pun pulang..
Singgah cafe beli bekalan sarapan...

*"Sopyan" & Syakirah² mggu dpn kita g lagi ye...(merayu..nak aerobic lagi...:D)

Sunday, February 13, 2011

Flu!!!!

Alahai...
Sok Mid Term Exam...
Aku SELSEMA!!!!
Study xabs lagi...
Macam mana nie...
YA ALLAH kuatkan semangatku ini...
Agar aku dapat study & dapat jawab exam esok...
AMIN...

*semoga aku cepat sembuh...keeping smile...:))))

Saturday, February 12, 2011

Kembali ke tempat asal daa....

Rindu saya???
Huahua...
4 hari aku menghilangkan diri..
Ke mana???
La aku dah bagi tau kan aku ke mana..
Aku g meningkatkan keyakinan...muhasabah diri...belajar mempertahankan negara...
SAYA SAYANG MALAYSIA!!!(semangat kem nie..hihi..)
Banyak lagi nak cite..Tapi penat la...Nanti la cite ye..
Kay la...Daaa...

Tuesday, February 08, 2011

Meru,Klang Tunggu Daku Ya...

Penat berada dalam kereta pun xabis lagi...
Sok dah nak g Meru,Klang...
Aduhai...PENAT!!!!!
Semalam pukul 1.30 kot sampai rumah..
Dari pukul 3.30 bertolak pukul 1.30 smpi rumah...
Uiisshhh...
Memang terbaek la...
Jem melekat tue...
Lepas dengar taklimat pagi tadi semua macam tak nak g je....Merungut!!!Haha..
Selamat la bersuka ria di Meru,Klang ye kawan²..Haha..
Pukul 8.00pm aku packing barang lebih kurang pukul 10.00pm baru selesai semua...
Nie la pic beg aku...Besaq kan...4 hari kot...Baju..Kasut..Keperluan peribadi...Semua aku sumbat dalam beg 2...

*ada lagi nak msk dalam beg 2...

*katil yang macam ape dah...huh!!!

Mari terbang ke Meru...
Daaa...
Fly ke Meru selama 4 hari...

Thursday, February 03, 2011

Mari Lihat Sambil Membeli..

Mari² lihat...
Dah tengok dan berminat...Apa lagi sila bagitahu saya...
Jangan tggu lagi...Tempah la dengan segera...

Magic Drop Perfumes.
Hanya guna sedikit sahaja pasti akan kekal baunya.

RM7 sebotol (5 botol ke atas Free postage)..

Botol lebih besar dari One Drop Perfume.
Baunya sama seperti perfume original...Cuba la pasti akan berminat...

Ada pelbagai jenis bau.Antaranya ialah:
-Rockin Rio
-Fantasy
-Still
-Strawberry
-Be Delicious(DKNY)-Red & Green
-Paris Hilton
-Ralph
-CK in 2 u
-Rush 2
-Dewberry
-Apple Blossom
-Guess(Red & Pink)
-Amor-amor
-Issey Miyaki
-Can-can (Paris Hilton)
-Cool Water(W)
-Cool Water Game(M)
-Tommy Girl
-Midnight Fantasy
-One Million
-Envy Me
-Glamourious
-Escape(W)
-Just Me

& byk lagi..akan disenaraikan lagi name² perfume tersebut...

Pic dekat bawah nie koleksi yang sedia ada stock...Cute sangat botolnye...Bentuk love...:)

~~~For Her....
















~~~For Him....








Berminat??? Sila dapatkan dengan segera kay...

♥ story!

Daisypath Anniversary tickers